Wist u dat 68% van de ZilverSchild verzekerden een verhoogd risico heeft op hart- en vaatziekten? Doe de Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) en ontdek hoe gezond u bent. Ga met de resultaten hiervan met Vital10 aan de slag, want u bent nooit te oud voor een gezonde leefstijl.

De Persoonlijke Gezondheidscheck doet u gewoon thuis. U vult een online vragenlijst in en voert zelfstandig een aantal fysieke metingen uit. Hiervoor ontvangt u een handige checkbox met alle materialen en een duidelijke uitleg. Gewoon gratis, want met het Extra Vitaal pakket van Zilveren Kruis bent u hiervoor verzekerd.

Met de eventuele gezondheidsrisico’s die uit de check volgen, kunt u zelfstandig aan de slag. Maar heeft u liever een stok achter de deur dan is Vital10 echt iets voor u! Dit is een e-health platform waar u leefstijladviezen op maat krijgt van zorgprofessionals. Samen met uw Vital10 e-coach bespreekt u welke gezondheidsdoelen u heeft en hoe u die kunt bereiken.

Doe de test
Meedoen met de PGC is eenvoudig. Activeer vandaag nog uw code op persoonlijkegezondheidscheck.nl/zs. Wilt u de PGC doen en vervolgens met Vital10 aan de slag log dan met uw code in op registreren.vital10.nl. De persoonlijke code ontvangt u per brief. Heeft u de brief in december nog niet ontvangen, neem dan contact op via 0900 44 77 383.

 

Doe de Persoonlijke Gezondheidscheck

 

Doe de PGC en ga met Vital10 aan de slag

 

3 voordelen van Extra Vitaal
De aanvullende verzekering Extra Vitaal vergoedt zorg die u helpt om vitaal oud te worden. Heeft u nog geen Extra Vitaal pakket, dan kunt u deze polis einde van dit jaar alsnog afsluiten voor 2022. Extra Vitaal vergoedt onder andere:

  • Persoonlijke gezondheidscheck met leefstijladvies op maat.
  • Vergoeding voor een cursus Geheugentraining (tot maximaal € 115 p.p.p.j)
  • Uw eigen bijdrage hoortoestel vergoed (tot maximaal € 300).