Voordelen van de Zilveren Kruis – ABN AMRO ZilverSchild collectieve zorgverzekering

Dat u met een collectieve zorgverzekering vaak korting krijgt op uw premie wist u misschien al. Maar weet u dat er naast een zeer aantrekkelijke korting nog veel meer voordelen zijn? Hier vindt u alle voordelen van de ZilverSchild collectieve zorgverzekering op een rij.

Op de Aanvullende Verzekering**** en op de Tandarts Verzekering**** krijgt u 10% korting. Dit geldt ook voor uw eventueel meeverzekerde partner.

Met het Extra Vitaal pakket mag u bijvoorbeeld jaarlijks gratis de Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) van &niped laten uitvoeren. Met de PGC krijgt u een compleet beeld van uw gezondheid. U vult een online vragenlijst in, voert thuis zelfstandig een aantal fysieke tests uit en krijgt vervolgens een rapport met advies.

Meer weten over de Persoonlijke Gezondheidscheck?

Klik hier

Heeft u langdurige zorg nodig? De Keuzehulp helpt u hierbij. U vult online een aantal vragen in en vervolgens ontvangt u een advies welke zorgvorm het beste bij uw situatie past. Informatie die u kunt gebruiken als u uw zorgaanvraag indient.

Gebruikmaken van de Keuzehulp?

Klik hier

Als u medische zorg nodig heeft, wilt u naar de juiste zorgverlener. De Zorgcoach begeleidt u hierbij. Welk ziekenhuis is bijvoorbeeld het beste? Bij welk ziekenhuis bent u het snelst aan de beurt of is de wachtlijst bij een Zelfstandig Behandelcentra wellicht korter? Maar ook bij het aanvragen van een second opinion kan de Zorgcoach u helpen.

Meer informatie over de Zorgcoach?

Klik hier

Zo krijgt u hier inzicht in uw zorgkosten, past u gemakkelijk uw verzekering aan en kunt u uw nota’s declareren. Dit alles in een veilige omgeving. Daarom logt u in met uw DigiD, zodat alleen u de gegevens kunt bekijken en eventueel kunt aanpassen.

Inloggen op Mijn Zilveren Kruis?

Klik hier

Wordt u niet graag verrast door hoge zorgkosten, maar denkt u wel een groot deel van het eigen risico op te maken? Dan kunt u ervoor kiezen om de wettelijke eigen bijdrage vooraf in termijnen te betalen. Wanneer blijkt dat u minder aanspraak op uw eigen risico heeft gedaan, dan wordt het bedrag uiteraard met u verrekend.

Gebruikmaken van de regeling gespreid betalen eigen risico?

Klik hier

Als klant van Zilveren Kruis krijgt u tot wel 30% korting op zorgproducten en diensten. Op producten van Philips krijgt u kortingen tot zelfs 40%. U kunt kosteloos en zo vaak als u wilt gebruikmaken van deze Zilverkorting.

Meer weten over Zilverkorting?

Klik hier

Wilt u ook profiteren van deze voordelen?

De collectieve zorgverzekering van Stichting ABN AMRO ZilverSchild is er voor alle postactieven van de Bank en hun partners.