Hoe houd je controle over je diabetes en zorg je ervoor dat je een leven als iedereen kan leiden? Laat je inspireren door onze webinars!

Tijdens de webinars van Diabetesvereniging Nederland geven experts je de meest actuele, wetenschappelijk onderbouwde informatie. Iedere keer over een ander onderwerp. Heel interessant en erg leerzaam!

De webinars op de site van DVN zijn gratis. Je kunt ze live bijwonen of op een later tijdstip terugkijken. Kijk ook eens naar de Meet Ups die we in het land organiseren na afloop van een webinar. Daar kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan experts en/of zorgverleners. Een mooie manier om nog meer te leren over het onderwerp van de webinar.

Hier vind je linkje naar hoe je je kunt inschrijven voor alle webinars. Nadat je je ingeschreven hebt krijg je een link in je mail met het webinar. Er zijn zes verschillende webinars beschikbaar. 

o.a.

Webinar Medicatie bij diabetes type 2

Bijvoorbeeld het webinar met Dr. Richard IJzerman. Dr. Richard IJzerman is als internist verbonden aan Amsterdam UMC en vertelt over de verschillende medicijnen die bij diabetes type 2 voorgeschreven kunnen worden. Ook komt de nieuwe richtlijn voor medicatie bij type 2 aan bod.

Klik op de link voor meer onderwerpen.

De webinars duren 60 minuten en kun je gewoon lekker thuis vanuit je luie stoel bekijken.