In ‘Mijn Zilveren Kruis’ vindt u digitaal uw gegevens over uw zorgkosten. Maar verzekerden wezen Zilveren Kruis erop dat gegevens verspreid stonden over verschillende pagina’s en zij steeds heen en weer moesten klikken om de juiste informatie te vinden. Daarnaast kreeg Zilveren Kruis meldingen dat het soms niet lukte om het zorgkostenoverzicht te downloaden en dat schermen op tablet of iPhone niet goed leesbaar waren. Zilveren Kruis heeft geluisterd naar die feedback en daarom ziet Mijn Zilveren Kruis er nu anders uit! Het overzicht zorgkosten is nu écht overzichtelijk.

Alle informatie op hetzelfde scherm

IT-medewerkers van Zilveren Kruis maakten verschillende ontwerpen voor Mijn Zilveren Kruis, die verzekerden konden testen. Dat leverde uiteindelijk een nieuwe pagina op waar de verzekerden blij mee zijn.

De pagina’s ‘ingediende declaraties’, ‘zorgverbruik’ en ‘eigen risico’ zijn samengevoegd op het nieuwe scherm ‘Declaraties’. Een hele verbetering, omdat nu alle informatie op hetzelfde scherm staat. Hierdoor kunnen verzekerden gemakkelijker hun declaraties vinden en printen.

Meer verbeteringen

De homepagina van Mijn Zilveren Kruis is verder verbeterd met overzichtelijke tegels en duidelijke iconen. Hiervoor heeft Zilveren Kruis nu al de verzekerings-, betaal- en contactgegevens én digitale voorkeuren verplaatst naar de pagina ‘Mijn gegevens’. U komt hier direct vanaf de homepagina. Ook de vormgeving van ‘mijn gegevens’ is verbeterd. U kunt in één oogopslag zien welke gezinsleden zijn meeverzekerd, hoe zij zijn verzekerd en wat de totale premie is.