5 websites met de lekkerste koolhydraatarme recepten

Waar vind je koolhydraatarme recepten?

Zilverschild zocht de 5 beste websites met de lekkerste koolhydraatarme recepten voor u uit. Hieronder de opsomming:

 • AH.nl
  Albert Heijn heeft talloze heerlijke recepten online staan, van veganistisch, koolhydraatarm tot glutenvrij of zuivelvrij. Het fijne aan de recepten is dat de voedingswaardes er altijd bij vermeld worden. Zo ziet u meteen of het gerecht koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt is. U kunt ook ‘koolhydraatarm’ als zoekfilter opgeven. Wat dacht u ervan om vanavond snelle kipragout met room, champignons en dragon te eten?
 • Lowcarbchef.nl 
  Soms zou je willen dat je een website veel eerder had ontdekt. Lowcarbchef.nl is er zo één. Gaat u niet watertanden van ‘koolhydraatarme kebabspiezen’? Of ‘Mexicaanse gevulde courgettes’? Deze website staat bomvol verantwoorde recepten. 
 • Pascalenaessens.com
  Mocht u deze Vlaamse dame nog niet kennen, dan wordt dat nu hoog tijd. ZilverSchild is in ieder geval fan van de pure, onbewerkte gerechten van Naessens. Haar methode slaat goed aan: ze schreef al 11 kookboeken, waarvan enkele zijn vertaald in het Engels, Chinees, Frans en Duits. 
 • Lidl.nl 
  Wat zijn de foto’s van Lidl prachtig om naar te kijken, het eten spat van het bord af! Net als Albert Heijn heeft Lidl een uitgebreide collectie koolhydraatarme recepten. Klinkt ‘pulled chicken met rauwkostsalade (veldsla, kiwi, broccoli en walnoten)’ niet als muziek in de oren? Het enige minpuntje is dat er geen voedingswaardes bijstaan. Houd dus zelf goed de ingrediëntenlijst in de gaten.
 • Simoneskitchen.nl
  Een website voor wie niet alleen koolhydraatarm maar ook glutenvrij, veganistisch, vegetarisch, paleo, of hormoonfactor-proof wil eten. Simone is niet alleen foodfotograaf (en dat is te zien aan de geweldige foto’s!), maar ook natuurvoedingsadviseur en receptontwikkelaar.