Chatten over uw gezondheid met een verpleegkundige: dat kan met de Zilveren Kruis Wijzer app. Met deze nieuwe extra service krijgt u in een kort tijdsbestek antwoord op vragen over uw gezondheid, ook ’s avonds en in het weekend.

 

Soms hebt u een klacht of vraag, maar vindt u het niet gelijk nodig naar de huisarts te gaan. Of maakt u zich zorgen over uw gezondheid, maar kunt u niet gelijk bij een zorgverlener terecht. Voor dit soort situaties heeft Zilveren Kruis een nieuwe service in het leven geroepen: de Zilveren Kruis Wijzer app.

 

Veilig en snel
Via de app kunt u eenvoudig een beveiligde chat starten met een verpleegkundige. Bijvoorbeeld over huidklachten, medicijnen of een verkoudheid die maar niet over gaat. Overdag, ’s avonds en in het weekend krijgt u binnen 25 minuten een eerste reactie. De verpleegkundige biedt oplossingen, geeft advies en stemt af met de huisarts als dat nodig is. In de app vindt u verder tips over uw gezondheid, bijvoorbeeld over reizen in het buitenland. De Zilveren Kruis Wijzer app is gratis en voor iedereen.

 

Download de app hier

 

Brochure ‘Prettig ouder worden’
De Zilveren Kruis Wijzer app is één van de manieren waarop Zilveren Kruis verzekerden wil helpen prettig ouder te worden. Want soms is een steuntje in de rug wel fijn, wanneer u ineens een respectabele leeftijd hebt bereikt. Gezond en vitaal ouder worden willen we allemaal, maar tegelijk komt ouder worden nu eenmaal met gebreken. In het digitale magazine ‘Prettig ouder worden’ vindt u meer informatie over diensten, services en vergoedingen die u helpen de regie over uw leven te houden.