Heeft u vragen over uw gezondheid, maar twijfelt u om de huisarts te bellen? Bijvoorbeeld omdat u op vakantie bent, raadpleeg dan Zilveren Kruis Wijzer. Met deze app krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent.

 

Nu de meesten gevaccineerd zijn en het reisadvies voor een groot deel populaire vakantiebestemmingen veranderd is van oranje naar geel neemt ook de reislust van zestigplussers weer flink toe. Natuurlijk blijft voorzichtigheid geboden, maar het mag weer en het kan weer relatief veilig. Als u dan naar het buitenland gaat – maar ook als u in Nederland blijft – is het handig om de app Zilveren Kruis Wijzer te downloaden. Hier vindt u tips en antwoord op vragen over corona en andere zaken voor als u eropuit gaat. De app is voor iedereen, dus ook al u niet bij Zilveren Kruis verzekerd bent.

 

Chatten met een (medisch) expert

Zilveren Kruis Wijzer is de nieuwe naam van App de Vakantiedokter. De app is namelijk uitgebreid. Nieuw is dat u nu ook kunt chatten met (medisch) experts. Stel, u maakt zich zorgen om uw gezondheid en wilt overleggen met een expert. Stel dan uw vraag via de chat en u krijgt binnen 25 minuten een eerste reactie. Overal en altijd. En heeft u onverhoopt toch medische zorg nodig, dan helpt de Zilveren Kruis Alarmcentrale door Eurocross u bij het vinden van de juiste zorg.

Handig toch, zo kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie.

 

Download de app Zilveren Kruis Wijzer