Zomaar ineens heeft u een respectabele leeftijd bereikt. Veel gaat hopelijk nog altijd goed, maar soms kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken. Speciaal voor iedereen die prettiger ouder wil worden, ontwikkelde Zilveren Kruis het digitale magazine Prettiger ouder worden.

 

“Ons ideaal is succesful aging: je moet op je tachtigste nog de marathon kunnen rennen. Maar veel succesverhalen hebben te maken met goede genen. Als het op dit vlak toevallig tegenzit, is niet alles verloren”, vertelt hoogleraar ethiek Frits de Lange in een interview aan het AD. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor vitaal en gezond oud worden. Ook zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft preventie hoog in het vaandel. Maar ouderdom komt nu eenmaal met gebreken en ook dan wil Zilveren Kruis u zo goed mogelijk helpen. Daarom ontwikkelde de zorgverzekeraar het digitale magazine Prettiger ouder worden.

 

Regie houden over uw leven

In dit magazine vindt u meer informatie over vergoedingen, diensten en services die u helpen de regie over uw eigen leven te houden. Denk bijvoorbeeld aan de Zorgverkenner. Hiermee krijgt u inzicht in de keuzes die u heeft in een zorgtraject. Kunt u wellicht elders sneller terecht en wat krijgt u vergoed? Daarnaast veel informatie voor mantelzorgers: over de Mantelzorgwegwijzer bijvoorbeeld en over de Hulp bij mantelzorg vergoeding. En natuurlijk is er ook aandacht voor preventie met het Extra Vitaal pakket. Extra Vitaal vergoedt zorg die u helpt om u vitaal te blijven voelen. Zodat u langer veilig en prettig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Kortom, een digitaal magazine bomvol interessante informatie.

 

Download het gratis digitale magazine
Prettiger ouder worden van Zilveren Kruis