Bent u vaak moe of niet fit? Wilt u leefstijlziektes zoals diabetes type 2 voorkomen? Clear.bio helpt u weer grip op uw gezondheid te krijgen met persoonlijk voedingsadvies. Vanuit het Extra Vitaal pakket van Zilveren Kruis krijgt u nu een aantrekkelijke vergoeding.

Met een sensor en de app van Clear.bio leert u welke voeding goed voor u is en ontdekt u uw risico op suikerziekte. Ook krijgt u in de app persoonlijke voedingstips en begeleiding van diëtisten om zelf uw eetgedrag en gezondheid te verbeteren.

Lees hoe Karen Hosman zich dankzij Clear.bio gezonder voelt dan ooit.

Voeding en bloedsuiker

Wat u eet, bepaalt uw energie, gezondheid en gewicht. Maar hoe weet u welke voeding goed voor u is? Ieder lichaam reageert anders op voeding. Wat voor de één goede voeding is, zorgt bij de ander voor een hoge bloedsuikerpiek. Daarom is het zo belangrijk dat u precies weet welke voeding wel en welke niet goed is voor uw gezondheid. Vooral als u diabetes type 2 heeft of risico daarop loopt.

Hoe werkt Clear.bio?

In de app houdt u bij wat u eet en drinkt. Met de sensor op uw arm meet u uw bloedsuiker. Daarna ziet u direct in de app hoe uw bloedsuiker reageert op deze voeding. Is bepaalde voeding niet goed voor u? Dan krijgt u suggesties voor andere voedingskeuzes die wel voor u werken. Ook helpen diëtisten in de app u persoonlijk op weg om uw eetgedrag thuis stap voor stap aan te passen.

 Vergoeding door Zilveren Kruis

Vanaf 2023 vergoedt Zilveren Kruis het persoonlijke voedingsadvies (t.w.v. €133) van de Clear.bio Gezondheidscheck. U betaalt alleen de sensor (€66) zelf. De check duurt 2 weken en kunt u hier bestellen. Clear.bio regelt de vergoeding met Zilveren Kruis.

Tijdelijke actie: sensor cadeau bij klantonderzoek

Bent u er snel bij? Dan maakt u kans de sensor cadeau te krijgen! Dit aanbod geldt voor de eerste tien personen die het Extra Vitaal pakket hebben, de Clear.bio Gezondheidscheck afnemen én meedoen aan het klantonderzoek van Clear.bio. Dus: Meld u hiervoor snel aan via support@clear.bio. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wilt u dit nieuwe verzekeringsjaar 2023 nog van de Clear.bio Check gebruikmaken? U kunt nog de hele maand januari het Extra Vitaal pakket afsluiten via ABN AMRO ZilverSchild bij Zilveren Kruis. 

Lees meer op de website van Clear.bio of bekijk de vergoeding vanuit het Extra Vitaal pakket.

Onlangs nam Achmea (Zilveren Kruis) een belang in Clear.bio. Lees meer.