Speciaal voor u:
de persoonlijke gezondheidscheck

Meten is weten, luidt een bekend gezegde. Dat is zeker zo als het om uw gezondheid gaat. Immers, alleen als je weet hoe je ervoor staat, kun je zo nodig actie ondernemen.
De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt u hierbij. Gratis voor ZilverSchild-verzekerden met een Extra Vitaal Senioren-pakket van Zilveren Kruis.

Gezondheids-APK
Met de Persoonlijke Gezondheidscheck krijgt u inzicht in veelvoorkomende gezondheidsrisico’s, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en depressieve klachten. Zodat u eventuele problemen vroeg opspoort, of liever nog, voorkomt. Het complete en betrouwbare onderzoek helpt u bovendien om gezonder te leven. Simpel, snel en gemakkelijk. Een soort gezondheids-APK dus.

Hoe werkt het?
Stap 1: U vult online een vragenlijst in.

Stap 2: U doet verschillende thuistests voor medisch onderzoek.

Stap 3: U ontvangt een persoonlijk gezondheidsrapport en praktisch advies.

Stap 4: U gaat aan de slag voor een gezonder gedrag.

Unieke Checkbox
In aanvulling op een uitgebreide online vragenlijst ontvangt u thuis een unieke Checkbox met  speciaal ontwikkelde medische tests voor bloedsuiker en cholesterol. Die kunt u in de privacy van hun eigen huis doen. Op het moment dat het u uitkomt.

In één oogopslag duidelijkheid
De Persoonlijke Gezondheidscheck stelt geen diagnose, maar brengt uw lichamelijke en geestelijke welzijn in kaart. Na het doen van de check krijgt u een persoonlijk rapport met de resultaten. U ziet in één oogopslag hoe u ervoor staat. Zo nodig vindt u in het rapport advies-op-maat over wat u kunt doen om uw gezondheid te verbeteren. Concreet en passend bij uw situatie.

Anonimiteit gegarandeerd
Het rapport met uw persoonlijke testresultaten is uitsluitend bedoeld voor uzelf; niemand anders krijgt daar inzage in. Ook uw zorgverzekeraar niet. Uw privacy en anonimiteit zijn gegarandeerd.

imac_project

Wat maakt de Persoonlijke Gezondheidscheck anders?
Er zijn allerlei tests en apps op de markt waarmee je — ogenschijnlijk — gezondheidsrisico’s kunt meten. Vaak richten ze zich echter maar op één onderwerp, bijvoorbeeld de bloeddruk of het cholesterolgehalte. Bovendien is de betrouwbaarheid ervan in veel gevallen onduidelijk.

De Persoonlijke Gezondheidscheck kijkt naar verschillende lichamelijke én geestelijke risicofactoren. Zo krijgt u dus een compleet overzicht van hoe u er qua gezondheid voorstaat. De vragenlijst en de medische tests zijn ontwikkeld in samenspraak met de top van de Nederlandse wetenschap. Niet voor niets raden huis- en bedrijfsartsen, en gezondheidsfondsen als de Hartstichting, het Diabetesfonds, de Nierstichting en het Longfonds, het gebruik ervan aan.

Doe de gratis check!
Verzekerden van ZilverSchild met een Extra Vitaal Senioren-pakket van Zilveren Kruis kunnen jaarlijks gratis de Persoonlijke Gezondheidscheck doen.
Meer informatie of direct deelnemen? Klik hier.