Lees de ervaring van Ton Lammers (68) met de Persoonlijke Gezondheidscheck

Hebt u het Extra Vitaal Pakket van Zilveren Kruis, maar de Persoonlijke Gezondheidscheck dit jaar nog niet gedaan? Doe dan alsnog mee en klik hier.

Ton Lammers (68) uit Tiel nam voor de tweede keer deel aan de Persoonlijke Gezondheidscheck.

“Dat ik mijn bloed- en urinemonsters nu per post naar het laboratorium kan sturen, vind ik een enorme vooruitgang. Gelukkig waren alle uitkomsten in orde; er was geen reden om mijn gedrag aan te passen. Maar ik ben dan ook heel bewust met mijn gezondheid bezig. Ik eet bijvoorbeeld het liefst biologisch en ik beweeg voldoende.

Preventie staat bij mij hoog in het vaandel, mede omdat ik (hapto)therapeut ben. Ik weet dus hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Vandaar dat ik het gebruik van de Persoonlijke Gezondheidscheck als bestuurslid van ZilverSchild actief promoot. Wat mij betreft is de check de kurk waar het Extra Vitaal Pakket van Zilveren Kruis op drijft. Want alleen als je weet hoe je er qua gezondheid voor staat, kun je zo nodig maatregelen nemen.

Als bestuur krijgen we jaarlijks een geanonimiseerde totaalreportage van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zo weten we bijvoorbeeld dat onze leden op leefstijl relatief goed scoren. Alleen de bloeddruk is vaak te hoog. Over het geheel genomen zijn we dus een gezonde groep verzekerden. Toch blijven we in ons magazine geregeld aandacht besteden aan gezonde leefstijl en preventie. Want als we onze leden kunnen helpen zo lang mogelijk gezond en zelfstandig te blijven, doen we dat graag.”

Hebt u het Extra Vitaal Pakket van Zilveren Kruis, maar de Persoonlijke Gezondheidscheck dit jaar nog niet gedaan? Doe dan alsnog mee en klik hier!

Ton Lammers

Terug naar Nieuws