Oud steunt Jong
Help mee en word structureel vriend van het Prinses Máxima Centrum

 

Het Prinses Máxima Centrum wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Uw steun is hard nodig. Help mee en word structureel vriend.

In magazine Rond uw zorg en welzijn, editie 3-2018, heeft u kunnen lezen over de donatie van € 15.517,50 door ABN Amro ZilverSchild.

Lees hier het artikel

 

Word vriend van het Prinses Máxima Centrum

Als vriend van het Prinses Máxima Centrum helpt u het centrum haar doelen te bereiken. Vriend wordt u voor een bijdrage van € 500 per jaar, een periodieke schenking die fiscaal aftrekbaar is. Voor meer informatie zie de website: foundation.prinsesmaximacentrum.nl

Belastingvoordeel
Drie belangrijke voorwaarden waardoor u in aanmerking komt voor belastingvoordeel:

  • De periodieke schenking is schriftelijk vastgelegd in een schenkingsovereenkomst.
  • De donatie loopt vijf jaar (of langer).
  • De gift is elk jaar hetzelfde bedrag.

Met een schenkingsovereenkomst regelt u eenvoudig uw periodieke schenking.
Vul daarom onderstaand formulier in.

 

ABN Amro ZilverSchild Oud steunt Jong

Ja, ik word vriend van het Prinses Máxima Centrum en ontvang graag de schenkingsovereenkomst

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

Land (verplicht)

Uw email (verplicht)

Plaats, datum (verplicht)

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van het Prinses Máxima Centrum

 

Nadat het Prinses Máxima Centrum de gegevens heeft ontvangen, sturen zij u de schenkingsovereenkomst toe.

 

Wilt u liever een ander bedrag doneren?

U doneert eenvoudig via de website: foundation.prinsesmaximacentrum.nl

Graag bij uw donatie vermelden: ABN Amro ZilverSchild Oud steunt Jong

 

Voor uw rechten verwijzen wij u naar de privacyverklaring van het Prinses Máxima Centrum, die te vinden is op de website: foundation.prinsesmaximacentrum.nl

 

Talentenprogramma kinderoncologie

Voor de Prinses Máxima Centrum Foundation staat toptalent dit jaar centraal. In een speciaal talentenprogramma kinderoncologie in het Prinses Máxima Centrum worden de aanstaande top specialisten op het gebied van kinderoncologie opgeleid, met als doel een toekomst met volledige genezing van kinderen met kanker. Een Nederlands project, met internationale allure, om trots op te zijn.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een Utrechts, Nederlands, Europees en wereldwijd kinderoncologisch expertisecentrum met een grenzeloze ambitie: alle kinderen met kanker genezen, met een optimale kwaliteit van leven. Excellente zorg, research en opleiding, geleverd door excellente professionals, samengebracht onder het dak van het Máxima, is daarvoor cruciaal. En in dat kader is ook een speciaal fellowship of talentenprogramma opgezet vol met ambities.
Aangezien het Prinses Máxima Centrum het grootste centrum van Europa is op het gebied van kinderkanker én door de unieke integratie van patiëntenzorg, research en opleiding, biedt het Máxima de ideale omgeving om talenten in de kinderoncologie te scholen tot experts en leiders in het veld. Kinderartsen in opleiding, kinderoncologen, psychologen, kinderchirurgen, verpleegkundigen en andere specialisten kunnen een op maat gemaakt opleidingsprogramma volgen in het Máxima.

Alleen zeer talentvolle specialisten, uit Nederland en het buitenland, komen voor het talentenprogramma in aanmerking. Hiermee worden wereldwijd de klinische leiders van de toekomst op het gebied van kinderoncologie gevormd.
Heeft u interesse in dit of één van onze andere projecten, dan verzoeken wij u vriendelijk hier te klikken.

 

Samen verder bouwen aan het Prinses Máxima Centrum

Een van de speerpunten van de Foundation dit jaar is de bouw van het nieuwe Auditorium. Dé plek waar kennis en kunde worden binnengehaald en internationaal worden gedeeld. Essentieel voor het waarmaken van onze ambities en het realiseren van onze missie, ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Uw hulp is hierbij onmisbaar. Zo bestaat de mogelijkheid om stoelen te adopteren of om financieel bij te dragen of om in natura ondersteuning te bieden aan alle faciliteiten en de (multimedia)uitrusting die nodig zijn om dit state-of-the-art Auditorium ten volle te benutten. Daarmee maakt u het mede mogelijk dat we de in het centrum geleverde topzorg, – onderzoek en -opleidingen steeds verder kunnen laten excelleren.

Wilt u een kijkje nemen in ons nieuwe Auditorium of bekijken wat de mogelijkheden zijn om samen verder te bouwen, klik hier.

 

Logo Prinses Maxima Centrum

Prinses Máxima Centrum Foundation (voorheen: Stichting Steun)

Heidelberglaan 25 | 3584 CS Utrecht | +31 (0) 88 – 972 87 51

foundation@prinsesmaximacentrum.nl

 

Terug naar Nieuws