Ook dit jaar kunt u weer meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck

Hebt u een Extra Vitaal-Pakket? Dan kunt u ook dit gehele jaar kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. U ontvangt hiervoor op 12 juli een uitnodiging!

 

Elk jaar kunt u kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck via het Extra Vitaal-Pakket. De Persoonlijke Gezondheidscheck bestaat uit een online vragenlijst over uw leefstijl en gezondheid, een bloeddrukmeting en een bloedonderzoek (cholesterol, bloedsuiker en vitamine D). Aan de hand van de gezondheidsrisico’s die in kaart worden gebracht krijgt u adviezen om zelf te werken aan de verbetering van uw gezondheid.

Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de Persoonlijke Gezondheidscheck met het hulpmiddel Vital10, dat meetapparatuur bevat en een programma waar u uw gegevens in brengt. Zo kunt u zelf uw gezondheid nog beter in de gaten houden. Er zijn flinke stappen gezet om de koppeling met Vital10 te realiseren. We hopen dat het technisch mogelijk wordt dit jaar deze koppeling tot stand te brengen. Zodra dit gerealiseerd is, krijgt u hiervan bericht.

 

Terug naar nieuwsbrief