Exclusieve kortingen op producten, tickets en nog veel meer!

 

“ABN AMRO ZilverSchild biedt u veel voordelen via de collectieve zorgverzekering die wij afsluiten met Zilveren Kruis”, vertelt voorzitter Wim Bosma.

“Wij kijken daarnaast altijd naar mogelijkheden om u nog meer voordeel te kunnen geven. Daarom hebben wij een contract afgesloten met personeelsVoordeelwinkel.nl. U kunt daardoor profiteren van exclusieve kortingen tot wel 70% op producten, tickets, uitjes en nog veel meer. ABN AMRO ZilverSchild faciliteert de mogelijkheid om gebruik te maken van de personeelsVoordeelwinkel. Zij is daarin verder geen partij en heeft daarin ook geen financieel eigen belang.”

Wilt u geheel vrijblijvend gebruikmaken van personeelsVoordeelwinkel.nl?
Klik dan op onderstaande banner. U komt hiermee direct zonder in te loggen in de personeelsVoordeelwinkel.nl van ZilverSchild.
Wanneer u wilt, kunt u zich inschrijven voor de mailing van personeelsVoordeelwinkel.nl. Zo mist u geen enkele aanbieding.

PersoneelsVoordeelwinkel.nl biedt:

  • Voordeel voor u en uw familie
  • Kortingen op talloze producten, tickets, uitjes en veel meer
  • Een wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot 70%
  • Samenwerking met bekende merken, dus is de kwaliteit van de producten en diensten gegarandeerd. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die u heeft.
  • U kunt uw bestelling volgen tot aan uw voordeur, met PostNL Track&Trace
  • De klantenservice van personeelsVoordeelwinkel.nl staat 7 dagen per week voor u klaar.

 

Personeelsvoordeelwinkel_800x400

 

Vanaf vrijdag 13 juli gaat het nieuwe thema “Back to …” van start. ​U  kent het wel, die heerlijke zomervakantie waarin ​uw kleinkinderen zich voorbereiden op een nieuw schooljaar, werken en sporten. Gelukkig denkt de Personeelsvoordeelwinkel met hen mee! Tijdens “Back To …” vind ​u  onder andere telefoons, fietsen, tablets en rugtassen in onze winkel. 
Log in op www.personeelsvoordeelwinkel.nl en bestel mooie koopjes!

Klik op onderstaande banner en koop uw favoriete artikelen!

BackToSchool

Terug naar Nieuws