Handige informatie van Zilveren Kruis

Op de website van Zilveren Kruis wordt u geïnformeerd over allerlei zaken die u (kunnen) aangaan. Altijd goed om te weten.

Geldzaken
Bij Zilveren Kruis kunt u veel geldzaken flexibel regelen. U kunt bijvoorbeeld een betalingsregeling aanvragen als u een rekening heeft ontvangen. Maar u kunt ook de afschrijfdatum wijzigen of uw betaalwijze wijzigen. Meer weten? Kijk eens op zilverenkruis.nl/consumenten/service/betalen

Prostaatkanker
Helaas krijgt 1 op de 10 mannen in Nederland ermee te maken. Het komt vooral voor bij mannen vanaf ongeveer 60 jaar. Soms is een operatie de beste behandelwijze. Hoe vaker een ziekenhuis de prostaatkankeroperatie uitvoert, hoe lager de kans op blijvende lichamelijke ongemakken erna, zoals incontinentie en impotentie. Zilveren Kruis weet welke ziekenhuizen het beste zijn in deze operatie. De Zorgcoach kan u daarover informeren.
Meer weten? Kijk op zilverenkruis.nl en vul rechtsboven ‘prostaatkanker’ in.

Bespaartips Eigen Risico
Wanneer u zorg uit de basisverzekering krijgt, betaalt u de eerste €385 aan zorgkosten zelf. Dat is het verplicht eigen risico. Wist u dat er manieren zijn om te besparen op uw eigen risico? U hebt soms een keuze, bijvoorbeeld bij het kiezen van een zorgverlener. Wij helpen u graag met informatie en tips hoe u kunt besparen.
Meer informatie? Kijk op zilverenkruis.nl en vul rechtsboven bij het zoekloepje ‘eigen risico’ in.

 

Terug naar nieuwsbrief