Dansen op ouwe hits. Het kan!

Hebt u soms ook zo’n zin om weer eens ouderwets gezellig te dansen op oude hits van Doris Day, Louis Prima, Frank Sinatra en noem maar op: het kan bij Het Danspaleis! Het Danspaleis is een gezellig dansfeest voor senioren en iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier (PD) trekt oude hits uit de koffer. Van meezingers tot tranentrekkers, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock ‘n roll.

Het Danspaleis is een soort rondreizend theatraal mini-evenement met PD (diskjockey), decor en dansers, geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Het Danspaleis staat onder meer in zorgcentra, buurthuizen en bij evenementen, buurtfeesten en festivals waar veel ouderen komen.
Naast de georganiseerde dansmiddagen kunt u ook zelf de mobiele huisdisco van Het Danspaleis uitnodigen als u een feestje geeft of als u zo een feestje van een kennis wilt opluisteren.

Wilt u meer weten? Kijk op Hetdanspaleis.com In de agenda kunt u zien waar Het Danspaleis de komende maanden te zien is en waar u kunt dansen op oude hits en krakers.

Terug naar Nieuws