3 aangename kuuroorden

In thermaalbaden kun je heerlijk een paar dagen ontspannen en even loskomen van de dagelijkse beslommeringen. Drie aantrekkelijke kuuroorden in de buurt:

1. Bad Bentheim (net over de grens bij Enschede)
Het Bentheim Mineral Therme beschikt over drie baden, een groot saunalandschap, zonnebanken en veel meer. U kunt binnen of buiten genieten van een sauna of bad. De watertemperatuur is ongeveer 30 graden Celsius en het zoutgehalte van 3% maakt het baden voor iedereen geschikt.
Meer weten? Kijk op Bentheimer Mineral Therme.

2. Thermaalbad Arcen
In het Limburgse Arcen welt warm water van zo’n 36 graden Celsius uit een 892 meter diepe bron. Van dit water wordt gezegd dat het een gunstige en zelfs pijnverzachtende werking heeft. Bezoekers kunnen terecht in binnen- en buitenbaden. Een kuurarts stelt in overleg met patiënten een kuurprogramma samen. Bijvoorbeeld voor reumatische artritis, ziekte van Bechterew, artrose en fibromyalgie.
Meer weten? Kijk op Thermaalbad.

3. Chateau des Thermes
Chaudfontaine (net onder Luik) heeft de enige warmwaterbron van de Benelux (37 graden Celsius). In dit kuuroord staat genieten van welzijn en luxe voorop. U kunt zich hier heerlijk een paar dagen laten verwennen.
Meer weten? Kijk op Chateau des Thermes.

Terug naar Nieuws